Élet-Stílus

Leszakadt a függőhíd egy thaiföldi szépségverseny mezőnye alatt

New York Post / Newsflare
New York Post / Newsflare
Egy thaiföldi szépségverseny harminc indulója alatt szakadt le egy mocskosvízű tó fölött átívelő függőhíd. Amikor a baleset történt, a lányok éppen mosolyogva integettek a kameráknak.

Harminc fiatal nő zuhant egyszerre a vízbe december 7-én Thaiföldön, amikor leszakadt alattuk egy függőhíd – írja a New York Post.

A szépségverseny résztvevői, promóciós célokból látogattak meg egy kávézót, majd megálltak egy függőhídon, hogy a kameráknak pózoljanak. A kötelek azonban nem bírták meg egyszerre a harminc szépségkirálynő-jelölt súlyát.

A nők közül hárman sérültek meg könnyebben, az egyiküknek a homlokán keletkeztek sebek, két másik kisebb horzsolásokat szenvedett. A biztonság kedvéért a lányokat kórházba szállították kivizsgálásra, de rögtön el is engedték valamennyiüket.

Worapot Chatkanjana, a vendéglátóhely, és a híd 43 éves tulajdonosa félmillió thai bathot (közel ötmillió forintot) adományozott a sérültek orvosi költségeire, és megígérte, hogy a többi lánynak kifizeti a ruháik profi tisztításának költségeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik