Élet-Stílus

Magánhelikoptert bérelt a nyaraló orosz milliomos, hogy mekis kaját ehessen

Fotó: AFP / Jakub Porzycki/NurPhoto
Fotó: AFP / Jakub Porzycki/NurPhoto
Majdnem nyolcszázezer forintnyi összeget költött el így a gyorséttermi ebédre.

Viktor Martyinov orosz milliomos a Krím-félszigeten nyaralt barátnőjével, amikor elmondása szerint leküzdhetetlen vágyat éreztek a meki kaja után. Egy gond volt csak: a területen nincsen egyetlen egy McDonald”s étterem sem.

Ez azonban nem állította meg a jachtépítésből meggazdagodott férfit: gyorsan kibérelt egy magánhelikoptert, és azzal repültek el a legközelebbi Mekihez, a több mint hátszáz kilométerre található Krasznodar városába – írta a LADBible. A milliomos és barátnője aztán a mekis kajálás után visszarepült a Fekete-tenger partján lévő Alusta városába, hogy folytassák a nyaralásukat.

Az esetről szóló első hírek még arról szóltak, hogy a férfi házhoz szállítatta a magánhelikopterrel a meki kaját, de később elmondta, hogy barátnőjével odarepültek az étteremhez, és a helyszínen fogyasztották el az ételt. Amiért az utazással együtt kisebb vagyont fizettek, amivel a világ legjobb éttermeiben is végig ehették volna az összes fogást

A beszámoló szerint a férfi nagyjából 790 ezer forintnyi összeget költött el a helikopter kibérlésére, és az ételekkel árával együtt már nyolcszázezer forintnak megfelelő összeget fizetett a gyorséttermi kirándulásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik