Élet-Stílus

Mindkét szülőjét elvesztette a koronavírus miatt, ötödik születésnapján az egész utca a kissrácot ünnepelte

Még Batman is hozott ajándékot!

Az esemény a texasi San Antonióban történt szombaton, egy héttel az egyke Raiden Gonzalez november 22-i születésnapja után – az első, amit a szülei, Adan és Mariah nélkül töltött, írja a Good Morning America.

Elképesztően jól esik az, amit a közösség tett

– nyilatkozta az oldalnak Margie Bryant, aki a kisfiú egyik nagyszülőjének testvére.

A család először egy kisebb ünneplést tervezett, ami végül annyira kinőtte magát, hogy a tűzoltók és a rendőrök is csatlakoztak a bulihoz. Az egész egy órán át tartott és Bryant szerint az egyetlen olyan óra volt aznap San Antonióban, amikor az eső nem esett.

Szerintem Mariah és Aden lenézett ránk és mosolyogtak, büszkék voltak, hogy mit tettünk ezért a kis emberért

– tette hozzá.

Raiden édesanyja, a 29 éves Mariah Gonzalez október 6-án halt meg. Előző nap még teljesen jól érezte magát, de aztán nehézlégzés alakult ki nála és a teste különböző pontjain jelentkező fájdalmakról számolt be. Anyja hívta a 911-et és kórházba szállították.

Nem gondoltam volna, hogy az volt az utolsó alkalom, hogy láthatom őt

– mondta az anya.

Az apa, a 33 éves Adan június 6-án halt meg koronavírusban, miután négy hétig feküdt kórházban a vírus szövődményei miatt. A család úgy gondolja, a munkája során találkozhatott a vírussal – egy betonkeverő autót vezetett.

A család egy pénzgyűjtő akciót is indított, hogy az ötéves fiú jövője valamennyire biztosítva legyen – ez annyira jól sikerült végül, hogy 170 ezer dollárt, átszámítva 50 millió forintot gyűjtöttek össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik