Élet-Stílus

Elnézést kért a lány, aki viccből pornóoldalra töltötte fel egy gyerekkori videóját

Gabi DeMartino / YouTube
Gabi DeMartino / YouTube
Klasszik youtuber 2020-ból.

Gabi DeMartino, hárommillió feliratkozós youtuber elnézést kért, amiért az OnlyFansre rakott fel egy családi videót, amiben ő gyerekként látható, írja a LadBible. Az oldal végül emiatt fel is függesztette a fiókját. Az OnlyFanset teljesen másra használják: bárki feltöltheti az intim fotóit, videóit, aztán pénzt kérhet azoktól, akik szeretnék megnézni azokat. Most is így történt, 3 dollárért, azaz nagyjából ezer forintért bárki megnézhette a családi videót.

Az akcióját több ember nehezményezte, Twitteren egy követője azt írta:

Öööö, Gabi, szerintem jobb, ha most rögtön megszólalsz az OnlyFansre felrakott videóddal kapcsolatban. Rohadtul nem szabad gyerekkori felvételekkel trollkodni és azt gondolni, hogy ez így okés.

DeMartino azt válaszolta, valóban nem gondolta át, hogy mit oszt meg. Azt írta, hogy az OnlyFans-fiókját arra használja, hogy olyan tartalmakat osszon meg, amit a barátaival osztana meg Instagramon, ha nem lenne híres.

Megerősítem, hogy a szóban forgó fiókot deaktiváltuk az ÁSZF megszegése miatt

– mondta a LadBible-nek az OnlyFans képviselője.

DeMartino egyébként klasszikus youtuber, aki olyan „tartalmakkal” „szórakoztatja” a követőit, mint hogy ellop egy dekorációt a Victoria’s Secret kirakatából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik