Élet-Stílus

Szexhirdetést adott fel riválisa nevében a zaklató exbarátnő

Getty
Getty
Hívásokkal és üzenetekkel is terrorizálta áldozatát a floridai nő.

Letartóztattak egy floridai nőt, miután válogatott módszerekkel zaklatta „riválisát”.

Vanessa Marie Huckaba nem tudott beletörődni, hogy fél éves kapcsolat után szakítottak exével. A 29 éves nő dühét korábbi párja új barátnőjén vezette le. Huckaba legutolsó húzása az volt, hogy regisztrált a 36 éves nő nevében egy szexpartner-kereső oldalra: a Seeking Arrangement nevű site-on Islandbabe1234 néven hozott létre egy profilt,

ahol áldozata valós nevét, fotóját, lakcímét és mobiltelefonszámát is feltüntette, és „ingyen speed ma este” felirattal csábította a szexre vágyó idegeneket a nő otthonába. A hirdetés nyomán több idegen meg is jelent a nő lakásán, mások intim fotókat küldtek neki kéretlenül. 

Ez már csak az utolsó gaztettek egyike volt, a Monroe megyei sheriff hivatalának tájékoztatása szerint Huckaba korábban hívásokkal és üzenetekkel terrorizálta a 36 éves nőt, többek között ezt írta neki:

Azt hiszed, hogy rossz üzenetet kapni? A következő a házad és az állásod lesz.

Az áldozat elmondása szerint október óta zaklatja őt Huckaba, akivel egyébként soha nem találkoztak. A 36 éves nő távoltartási végzést kért, amit október végén ki is szabtak.

Vanessa Marie Huckabát letartóztatták, 5000 dollár óvadék befizetése fejében szabadon távozhatott. Hamarosan bíróság elé állhat.

Monroe megyei sheriff hivatala

 

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik