Élet-Stílus

Vacsorakirály: L.L. Junior a pontozás előtt vallotta be, hogy nem sok köze volt a főzéshez

A többiek rendesen meglepődtek.

A Vacsorakirály tegnapi részében kellett pontozniuk egymást a celebeknek, majd mielőtt L.L. Juniorra került volna a sor, gyorsan kapott az alkalmon, hogy bevallja, igazából nem ő főzte a vacsorát. Kiderült, hogy a Londonban, Gordon Ramsay keze alatt, Michelin-csillagos étteremben dolgozó Katona Andrást hívta segítségül a feladathoz, hogy gondoskodjon a vacsoráról, ami olyan ételekben merült ki, mint például bélszín, lazac és kaviár.

L.L. Junior azért azt hozzátette, hogy kivette a részét a munkából, de szerinte abban ő sokkal jobb, hogy szórakoztassa a vendégeket.

Az igazság, hogy én részben volt itt, ugyanis felszeleteltem a bélszín szeleteket, a marha husit, valójában a snidlinget, vagy mi a francot, de igazából egy vajas kenyeret se tudok megkenni. Tényleg nem tudok főzni. Viszont haló, nem arról volt szó, hogy gasztro király, hanem vacsorakirály. Megadom a módját. Zene, bona, buli. Én megadtam ezt, viszont ő nélküle semmi nem jött volna létre

— és itt Bálintra mutatott. A többiek, azaz Zalatnay Sarolta, Horváth Gréta és Galambos Lajos nyilván ledöbbentek, Cooky csak annyit kérdezett, van-e programja a séfnek az ő vacsoraestjén.

Kiemelt kép: LifeTV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik