Élet-Stílus

Miley Cyrus a karantén alatt dobta az absztinenciát, megint piához nyúlt

Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia
Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia
A pandémia rá sem volt jó hatással.

Miley Cyrus júniusban még büszkén mesélt arról a Varietynek, hogy már hat hónapja alkohol és marihuána nélkül él, ami korábban elképzelhetetlen volt a mindennapjait illetően.

Miley Cyrus már hat hónapja józan életet él
Volt egy műtétje, ami elindította az úton.

Az Apple Musicnak adott interjút a napokban, miután 28 éves lett. Ebben arról mesélt, tudatosan hagyta mögött az alkoholt, a drogokat, mert rettegett attól, hogy ő is csatlakozni fog a híres 27-esek klubjához, akik e két szer hatásai miatt haltak meg 27. életévükben (Kurt Cobain, Jimi Hendrix vagy épp Amy Winehouse).

A 27 volt az az év számomra, amikor nagyon óvtam magam mindentől. Ez tett józanná, mert annyi ikont veszítettünk el. Sajnos úgy érzem, sok művész nem tud mit kezdeni az energiáival és az erejével. Ahogy nagyon sok ember – és most tök őszinte leszek –, a pandémia alatt én is megzuhantam. Nem állíthatom azt itt ülve, hogy kibaszottul józan voltam. Lecsúsztam, de visszatértem, újra józan vagyok két hete.

Mint elmondta még, kíváncsian kell ezekre a dolgokra tekinteni, nem pedig haraggal: szerinte nem dühösnek kell lennie magára, inkább megválaszolni azt a kérdést, mi történhetett, ami idáig vezetett.

Akit érdekel mélyebben is a filozofálása, itt tudja végighallgatni a közel másfél órás interjút:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik