Élet-Stílus

Károly herceg étkezésében van egy rettenetesen furcsa dolog

Eamonn M. McCormack/Getty Images
Eamonn M. McCormack/Getty Images
Ne kérdezzétek, miként lehet ezt tartani ennyi éve.

Óriásit fut a Netflixen A korona című sorozat, amely a brit királyi család életébe enged olykor fiktív, máskor meg nagyon is valós bepillantást. A negyedik évadról kritikánk is született.

A királyi család kivételével mindenki jól szórakozhat A Korona új évadán
A Korona belépett a nyolcvanas évekbe, láthatjuk Diana és Károly boldogtalan házasságát, Margaret Thatcher szerepében pedig Gillian Andersont. A sorozat eddigi legerősebb évadát bírálták, amiért eltér a valóságtól, de tényleg olyan nagy baj ez?

A legújabb évadban elhangzott egy egészen furcsa állítás Károly herceg étkezési szokásairól: mint azt a szériában említik, a herceg sohasem szokott ebédelni. Mint arra a Cosmopolitan aztán választ talált, a dolog egyáltalán nem fikció, sőt, maga Károly kérkedik ezzel saját weboldalán.

A princeofwales.gov.uk honlapon találunk 70 darab állítást a hercegről, amelyek a valóságot tükrözik, hiszen ezeket maga Károly fogalmazta meg mindenki számára. Itt lehet olvasni a huszadik tényt, ami úgy hangzik:

A herceg nem szokott ebédelni.

Azt ne kérdezzétek, hogyan tudja ehhez tartani magát Károly, de az bizonyos, hogy a 72 éves herceg nagyon figyel az étkezésére, miként a környezetére is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik