Élet-Stílus

Sejtelme sem volt róla, hogy terhes, éjjel a vécén szült egy brit tini

Aimee Stevensen egy rutinvizsgálatot végeztek el, amikor megkapta a háromhavonta beadott fogamzásgátló injekcióját. Kiderült, hogy várandós, a nővér azt mondta neki, valószínűleg a hatodik hétben van. Három nappal később, a 17 éves lány egészséges kisfiút szült.

Aimee nem vett észre magán semmi különöset. A súlya nem gyarapodott, nem nőtt a pocakja. A menstruációja ugyan abbamaradt, de azt hitte, azt a fogamzásgátlója okozza – írja a brit Metro.

Az első sokk akkor érte a lányt, amikor 2018. nyarán elment a nőgyógyászhoz, hogy beadassa magának a fogamzásgátlóját. Elmondta, hogy bár nem menstruál, néha érez menstruációs fájdalmakat. Kapott egy terhességi tesztet, ami pozitív eredményt mutatott. A nővér közölte vele, hogy nagyjából a hatodik hétben járhat.

A sokkos lány hazament, és közölte a hírt a szüleivel, és az apával is. Mindannyian megdöbbentek. Három nappal később, július 11-én a lány egész nap rosszul volt, hasfájás gyötörte. Délután még végigszenvedett egy autóvezetés órát, aztán hazament és lefeküdt. Remélte, hogy a fájdalom majd elmúlik, de csak egyre rosszabb lett.

A lány éjfél körül kiment a vécére és elájult. Úgy 45 percen keresztül ülhetett ott, amikor hirtelen hatalmas megkönnyebbülést érzett. Amikor lenézett, két apró lábat és egy kis feneket pillantott meg a csészében. A sokkos Aimee gyorsan felkapta a kicsit, egy darab ronggyal elkötötte, majd ollóval elvágta a köldökzsinórt, aztán felébresztette az anyját és hívta mentőket.

Aimee a kórházból írt a főnökének, hogy másnap reggel nem tud bemenni dolgozni, és a barátaink is megírta, hogy anya lett. Senki sem hitt neki, amíg nem küldött egy fotót magáról és a babáról.

A lány a méhlepényt lehúzta a vécén így aztán nem lehetett megállapítani, hogy a terhessége hányadik hetében szült. Az orvosa úgy tippeli, hogy a 38. hétben járhatott. A baba 2523 grammal, teljesen egészségesen jött világra. Aimee-t és a kisfiát, Ché Andrew Caint három nappal később haza is engedték.

Mielőtt a kisfia megszületett, Amiee főiskolára járt és mellette egy étteremben dolgozott pincérnőként. A munkájához azóta visszatért, és amit lehet, szeretne újra tanulni is. A lány azt mondja a kisfiával együtt nagyon boldogok, és nagyon erős kötelék alakult ki közöttük.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: DEV Images / Getty)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik