Élet-Stílus

Hihetetlen, hogy ezt a gázolást túlélte a gyalogos

Videón a cserbenhagyásos baleset: a kaliforniai nő két autó közé préselődött.

Az alábbi videó láttán úgy tűnik, szinte csodával határos, hogy a baleset sérültje még életben van.

A képeken látható szörnyű eset október 7-én történt a kaliforniai Bakerfieldben. Elizabeth Sanchez Gomez, egy helyi gyümölcs- és édességárus épp a családi furgon felé tartott az utcán, amikor…

Láthatóan az autóban ülőket egyáltalán nem érdekelte az általuk elütött asszony sorsa: kiszálltak a kocsiból, majd visszamentek a holmijukért és elhagyták a helyszínt (egyes szemtanúk egy fegyveresről is említést tesznek).

A járókelők segítettek az elgázolt nőnek, aki kórházba került, és – szinte hihetetlen, de – megúszta egy lábtöréssel és pár kisebb sérüléssel.

Egészségi állapota (és összetört autójuk) miatt egy darabig nem fog tudni dolgozni, ezért a nő lánya, Madelen Ortega az interneten indított gyűjtést szülei megsegítésére.

Ortega szerint már több alkalommal próbálták felvenni a kapcsolatot a rendőrséggel – sikertelenül; ám miután a balesetet bemutató videó a napokban terjedni kezdett az interneten, a szervek végre felkeresték őket. A bakersfieldi rendőrség egyelőre nem árult el részleteket a nyomozás állásáról.

 

 

Videón, ahogy egy parkolóból kiálló elgázol egy nyugdíjast, majd elhajt
Azt állítja a sofőr, hogy nem vette észre a sétáló asszonyt. Ön szerint láthatta?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik