Élet-Stílus

Farkas Alexa édesanyján kívül a családja nagy részét rosszindulatúnak tartja

Szerinte ezek az emberek nem szeretik őt igazán.

November közepén indult el a Celebcella nevű műsor a Viasat6 csatornán. A ma este tíz órakor kezdődő epizódban Koholák Alexa szerepel, akit házassága után már Farkas Alexának kell hívni. A műsor egy pontján előkerül a múltja és férje, a nála huszonhat évvel idősebb Balázs, akiről annyit lehet tudni, hogy spirituális tanácsadóként tevékenykedik.

Farkas Alexa korábban már beszélt arról, hogy fiatalabb korában apja rendszeresen verte, emiatt pedig fél évig nevelőintézetbe került, most viszont kiderült, hogy Balázzsal való kapcsolatának kezdete óta sem a nagymamája, sem az apja nem kíváncsiak rá, mivel elítélik a párját.

Koholák Alexandrát folyamatosan verte az apja
Nevelőintézetbe is került, amikor eldurvultak a dolgok.

Ki kell zárnom a negatív, bántó és rosszindulatú embereket, bárkiről is legyen szó. A rosszindulatú emberek, és akik téged bántanak, azt gondolom, hogy téged soha igazán nem is szerettek. És marha fájó ezt kimondani, így most, de azt gondolom, hogy nekem anyukámon kívül sajnos a családban lévő emberek nagy része ilyen.

— mondja, majd konkrétabban kezd beszélni apjával és nagymamájával való kapcsolatáról.

És ezt nagyon rossz kimondani, szerintem ezt életemben először vállalom fel, hogy amikor összeházasodtam a Balázzsal, meg összejöttem a Balázzsal, a saját nagymamám azt mondta, hogy ő többet nem akar látni. És amikor a saját apám azt mondja, azok után, hogy nevelőintézetben voltam miatta, mert minden dologért agyonvert, és ezek után azt mondta, hogy nem kíváncsi rám, mert én a Balázshoz mentem hozzá, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. Rájöttem mostmár, hogy nem is kell. Esküszöm, ahogy most ezeket a szavakat elmondtam, jobb embernek érzem magam és sokkal szabadabbnak.

Kiemelt kép: Viasat6

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik