Élet-Stílus

Távoktatás: Az egész csoport hallotta, hogy az egyetemista nő milyen szörnyűségeket szokott csinálni a vécében

Egyszer majd ezek a sztorik is unalmasak lesznek.

Egyszer majd eljön az az idő, mikor már unalmasak lesznek a videókonferenciák során elszenvedett balesetek, de szerencsére még nem tartunk itt. Így meg is emlékezünk arról az esetről, amelyet a Ladbible tárt a világ elé, főszerepben egy nővel, egy vízvezeték-szerelővel és a vécével.

A meg nem nevezett nő, kihasználva, hogy a távoktatás miatt otthon tölti az egész napot, akkor hívta ki a vízvezeték-szerelőt, mikor épp egy előadást hallgatott a Zoomon keresztül. A mikrofonja pedig természetesen bekapcsolva maradt, így a tanára és a többi hallgató első kézből hallhatta azokat az információkat, amelyeket soha nem szerettek volna.

A szerelő végzett a vécé javításával, a nő pedig kiment megnézni a végeredményt. Mikor pedig visszaért, egy rakás üzenet fogadta a társaitól, akik a tudtára adták, hogy mindent hallottak, amit a szerelőnek mondott, köztük azt is, hogy milyen szörnyű dolgokat kell elviselnie annak a vécének.

Öröm az ürömben, hogy a távoktatás miatt a nőnek egy ideig biztosan nem kell a társai szeme elé kerülni, így talán egy fokkal kevésbé kellemetlen a helyzet. Amikor viszont újra kinyit az egyetem, nem lennénk a helyében. Igaz, a Zoomot és a többi távoktatásra használt szoftvert ismerve annyi ilyen baki fog még történni, hogy ez is csak csepp lesz a tengerben.

 

Kiemelt kép: Illusztráció (SCIENCE PHOTO LIBRARY / Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik