Élet-Stílus koronavírus

Majka üzent azoknak, akik azt mondják, pénzt kapott azért, hogy koronavírusosnak tettesse magát

Nem fogta vissza magát.

Majka azzal kezdte YouTube- élőzését, hogy elmondta, vissza kellett mennie a kórházba.

Kicsit elbasztam a hazamenetelt. Haza akartam menni a gyerekem születésnapjára. Elengedtek az orvosok, mert látták, hogy jobban vagyok. A fiam kapott tőlem egy gamer monitort, amit fel kellett cipelnem az emeletre, aztán egész este velük voltam és kicsit megerőltettem magam, emiatt másnapra visszaszökött a lázam 38,5-re.

Elmondta, hogy amíg párja, Hajni visszajött mellkas CT-re, addig ő otthon volt a gyerekekkel és annyira legyengült, hogy nem tudott a jobb oldaláról a balra fordulni, kiszáradt, mert nem tudott rendesen inni. Most újra kórházban van, ahol azt mondja, addig marad, amíg tényleg nem lesz jól. Az ízeket és a szagokat is érzi. A kisebbik fiának egy napig volt láza. Majkának hétfőn lesz tüdőröntgene, akkor derül ki, hogy hogyan reagált a szervezete a kínai gyógyszerre.

Menj a kurva anyádba, te idióta ökör

– mondta az egyik kommentelőnek, aki szerinte ostoba, hogy olyanokat feltételez, hogy ő ezért pénzt kap.

Ki kíváncsi rád? A hülye dumádra? Húzz a picsába. Húszasával kapom a leveleket arról, hogy én biztos pénzt kapok, hogy játsszam a beteget. Az összes vagyonomat odaadnám, hogy otthon lehessek és tudjam, hogy holnapután jobban vagyok.

– tette hozzá.

Kiemelt kép: YouTube/Majka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik