Élet-Stílus

Kifakadt a modell, mert túl szép ahhoz, hogy rendes állást kapjon

Kiborult egy fiatal ausztrál modell, mert úgy érzi, a szépsége miatt rengeteg hátrány éri a mindennapokban. Az emberek egyszerűen képtelenek a külsején kívül mást is meglátni benne.

Az ausztráliai Melborne-ben élő Maria Thattil lett az idei szépségkirálynő a Miss Universe Australia versenyen. Azt hihetnénk, ha valakinek, neki biztosan nincs baja a külsejével, de nem is tévedhetnénk nagyobbat. A 27 éves nő azt mondja, a szépsége rengeteg problémát okoz neki a mindennapokban – írja a LadBible című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MARIA THATTIL (@mariathattil) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2020, időpont: 12:45 (PST időzóna szerint)

Thattil pszichológiából szerzett BA, és HR-bő mesterdiplomát, de a szakmájában képtelen elhelyezkedni. Az osztálytársai már a középiskolában is azt pletykálták róla, hogy biztosan csak azért jutott be az egyetemre, mert megtetszett valakinek, és a helyzet azóta csak romlott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MARIA THATTIL (@mariathattil) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2020, időpont: 7:55 (PDT időzóna szerint)

Amikor Thattil elhelyezkedett gyakornokként egy cégnél, a főnöknője a lelkére kötötte, hogy legyen mindig extrán kedves mindenkihez, mert a szépsége miatt az emberek könnyen azt hihetik róla, hogy beképzelt és lenézi őket. Egy másik alkalommal egy férfi főnök megmondta neki, mennyi sminket viselhet, egy toborzó pedig közölte vele, biztosan csak azért kapott meg egy állást, mert bejött a főnöknek.

Thattil azt mondja, az emberek képtelenek tovább látni a külsejénél, és nem hiszik el, hogy ha valaki vonzó, az lehet egyszerre okos, és szorgalmas is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik