Élet-Stílus

Kicsit megkönnyeztük a Coca-Cola karácsonyi videóját

Megjelent a Coca-Cola hivatalos YouTube-csatornáján az üdítőgyártó 2020-as karácsonyi reklámja. A két és fél perces, magható kisfilmben szerencsére a koronavírus-járvány, és az amerikai elnökválasztás sem kapott szerepet.

A Coca-Cola idei, karácsonyi reklámja – mi másról? – a szeretetről szól. Azt láthatjuk benne, hogy egy az otthonától távol, tengeri szélerőműveken (milyen jó, hogy nem olajfúró tornyokon) dolgozó apa, bármit hajlandó megtenni azért, hogy a kislánya levelét eljuttassa az Mikuláshoz.

Hiába kel át azonban ezer veszéllyel dacolva a fél világon, mire megérkezik a Mikulás házához, már túl késő. Szerencsére feltűnik az ikonikus kólás kamion, és hazaszállítja az apát, aki szomorú, mert csalódást kell okoznia a kislányának, hiszen nem tudta célba juttatni a levelét.

Amikor az apa leszáll a ház előtt a kamionról, a levél kibomlik, meglátjuk, mi van beleírva, és azonnal könnyek szöknek a szemeinkbe.

Angolul nem tudó olvasóink kedvéért: a kislány csak egyetlen dolgot kért a Mikulástól, hogy karácsonyra érjen haza az apukája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik