Élet-Stílus

Szokatlan helyszínen zajlott a párcserélős szex

Páratlan szépségű környezetben forgott a mexikói pornósok kamerája.

A Sumidero-kanyon népszerű turista látványosság a mexikói Chiapas államban. A nemzeti park területén található Grijalva-folyóban és a völgyében – többek között – krokodilok és pókmajmok, hangyászok és ocelotok élnek. A természetvédelmi területen barlangok és vízesések vonzzák a látogatókat.

Na, ezt a helyszínt választotta ki négy pornósztár – név szerint: Alex Marín és három nő: Mía Marín, Giselle Montes és Yamileth Ramírez forgatási helyszínnek; a társaság párcserélős pornófilmet rögzített és fotósorozatot készített egy, a folyón úszó hajón. A Sun brit bulvárlp szerint Alex Marín a Twitteren is megosztotta, milyen különleges környezetben dolgoznak – később aztán törölte a tweetet. Íme a négy főhős:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia Marin Unica Cuenta (@miamarinsex) által megosztott bejegyzés, Szept 3., 2020, időpont: 5:24 (PDT időzóna szerint)

A természetvédelmi területeket felügyelő nemzeti bizottsága nem díjazta az ötletet: a szervezet közleményt adott ki, amiben kijelentették, hogy a szexuális tartalmú film árt a Chiapas megye ikonikus látványosságáról kialakult képnek, valamint túllép a jó ízlés és az erkölcs határain. Hasonló állásfoglalást adott ki Chiapa de Corzo önkormányzata is; ugyanakkor akadt olyan szervezet is, amely meglátta a lehetőséget a dologban: Chiapas hotelszövetségének elnöke szerint a járvány sújtotta turizmusra akár jó hatással is lehet a film – látogatókat csábíthat erre a páratlan szépségű tájra.

 

Kiemelt kép: Wikipedia / Raymundo1972 / CC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik