Élet-Stílus

Őszintén beszélt munkájáról a tizenéves prostituált

Komoly összegeket is megkeres egy este, igaz, ehhez egy csomó férfit is kell fogadnia egymás után.

A brit Channel 5 tévécsatornán van egy Adult Only (Csak felnőtteknek) című műsor, amely a szexiparról szól. Ennek legújabb része a 19 éves, prostituáltként dolgozó Ellie-t mutatja be – írta a Mirror.

Ellie azt mondja, naponta 1500 fontot, 600 ezer forintot is megkeres úgy, hogy 21 kliense is van.

A szexmunka valódi oldalát bemutatni próbáló műsorban a nottinghami lány elismeri, 16 éves kora óta dolgozik az iparban, Egy 15 perces menetért 70 fontot (kb. 28 ezer forintot) kér, a férfiak pedig szinte sorban állnak az ajtaja előtt. Így alig van ideje két menet között.

Le kell zuhanyoznom, át kell öltöznöm. Néha erre csak kettő vagy esetleg öt percem van. Néha meg 30 percem, minden a foglalásoktól függ.

Ellie az OnlyFansen is fent van, ahol alapvetően pornós tartalmakért lehet feliratkozni egy-egy személy aloldalára. Itt a brit lány 500 feliratkozója tudhatja a magáénak, és 4000 fontot (1,6 millió forintot) keres vele havonta, ráadásul a rajongói száma folyamatosan gyarapodik.

Ellie a munkáját szállodában végzi, ugyanis még otthon él a szüleivel, és a jövedelme ellenére sem költözne el szívesen. Ilyen hotelt viszont nem könnyű találni, mert sok helyen nem nézik jó szemmel, hogy folyamatos a jövés-menés. Másrészt olyan kell, amelyikben nem kulcskártyarendszer működik, hogy a szobához a lifttel enélkül is föl lehessen menni. Viszont egyre több hotel áll át erre a rendszerre, már csak azért is, „hogy a prostituáltakat távol tartsák a szobáiktól” – mondta a lány.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik