Élet-Stílus

Nem bánja, hogy a barátnője a testéből él, szerinte ebből előnye is van

Bevált a kapcsolatuk.

Egy közös barátján keresztül ismerte meg barátját Crystal. Félt attól, hogy elmondja, mivel keresi a kenyerét, mert már korábban is adódott ebből problémája.

A nő ugyanis pornófilmes, cam girl és prostituált is.

A névtelenségét kérő férfi tartott is tőle az elején, de aztán rájött, hogy a Crystal teljesen boldog az életével, és biztonságban is érzi magát, így azóta támogatja.

11 éve alkotnak egy párt.

Azt gondolom, hogy jó munkája van, ha ő boldog, akkor én is az vagyok. Ez egy olyan munka, amit szeret és ez a legfontosabb

– nyilatkozta a Mirrornak, bár se a családjának, se a barátainak nem árulta el, mivel foglalkozik a barátnője. Azzal magyarázza, hogy messze is laknak, és nem is tartozik rájuk. Crystal lánytesója és anyukája támogatja a karrierjét.

Bár már viszonylag régóta van kapcsolata a nőnek, korábbi kapcsolataiban emiatt előfordultak problémák. Azt mondja, ha újra egyedülálló lenne, olyan férfit keresne, aki szintén szexmunkás, mert jobban megértené.

De itt a párja, akit nem zavar, hogy más férfiakkal is van, sőt azt mondja, még előnye is van annak, hogy Crystal ebben az iparágban dolgozik.

Ez egy nagyon rugalmas munka, és Crystal elég könnyen meg tudja szabni, mivel akarja eltölteni az idejét

– nyilatkozta a férfi. Arra a kérdésre, hogy vannak-e szabályok, amiket felállítottak, pedig azt a választ adta: „Ez nem az én dolgom. Ez az ő munkája és tudja, mi szükséges és mi a helyénvaló. Én csak azt kérem, hogy maradjon biztonságban”.

Crystal maga válogatja meg, kivel találkozik, általában személyes pornófilmeket forgat velük. A férfiak elmondása szerint 30-45 é közöttiek és „jóképűek”.

Megvannak a kedvenc klienseim, valódi barátság alakult ki egyesekkel, akikkel minden nap beszélünk.

Valamint még hozzátette:

Az escortozás szerintem nagyon felszabadító.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik