Élet-Stílus koronavírus

Kimondta a boldogító igent, aztán ment is vissza az utcára az amerikai rendőrpár

Sokakhoz hasonlóan egy michigani rendőrpár házassági terveit is alaposan felrúgták 2020 történései. Először azt kellett elfogadniuk, hogy a járvány miatt a tervezettnél sokkal kisebb esküvőt kell tartaniuk, aztán kiderült, hogy még ezt sem tarthatják meg nyugodtan.

Kelly Momber és Cole Hoyer, a michigani Grand Rapids rendőrségének soraiban ismerkedtek meg, és szerettek egymásba. Nagy esküvőről álmodtak, amire sokat készültek, de a koronavírus-járvány közbeszólt – írja a Fox News.

Momber és Hoyer úgy döntöttek, nem halasztják el az esküvőjüket, inkább a terveiken változtatnak. Hatalmas lagzi helyett szűk körben, a közvetlen családtagok és néhány kolléga előtt mondták ki a boldogító igent május 30-án. De alig húták fel egymás ujjára a gyűrűt, a kollégáik telefonjai csipogni kezdtek. Mindenkit behívtak a rendőrségre, aki csak élt és mozgott. Aznap kezdődtek a rendőri brutalitás elleni tüntetések, miután George Floydot megölte egy rendőr Minneapolisban.

Bár az ifjú házasokat nem hívták be dolgozni, ők úgy döntöttek, már az esküvőjük másnapján szolgálatba állnak. Grand Rapids rendőrsége október 20-án, a Facebookon fejezte ki nekik a köszönetét az elkötelezettségükért. A posztban látható fotók 18 óra eltéréssel készültek.

What a difference 18 hours can make.

Cole Hoyer and Kelly Momber are two of our finest young officers. They met here at…

Posted by Grand Rapids Police Department on Tuesday, 20 October 2020

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik