Élet-Stílus

Megbánta a brit munkás, hogy megette a világ legcsípősebb mogyoróját

Nem tudta, mibe vág bele. Ez látszik azon a 38 éves brit munkáson, aki megevett egy kis tasakkal a világ legcsípősebb, kereskedelmi forgalomban lévő mogyorójából. A kísérletéről tanulságos videó készült.

A kollégái vettek rá egy túlzott önbizalomtól duzzadó brit munkást, hogy megegyen egy tasakkal a világ legcsípősebb, kereskedelmi forgalomban kapható mogyorójából – írja a Daily Mail.

A Leedsben élő, 38 éves Scott Slater egyik kollégája, aki rajong a fűszeres indiai ételekért, az interneten szerzett be néhány tasakkal a létező legcsípősebb szószban úszkáló mogyorókból. Néhány tasakkal elvitt magával a munkába, hogy megmutassa a kollégáinak.

A 37 éves Tom Varey azt mondja, reggel néhányan megkóstoltak egy két szemet a mogyoróból, de senki sem bírt többet megenni belőle. Slater azonban hencegni kezdett, hogy ő bírja a csípőset, simán megeszik belőle egy egész tasakkal. A munkatársak a szaván fogták.

Slater a mogyoró megevése után 90 perccel még mindig a földön fetrengett. A kollégái komolyan aggódni kezdtek, hogy szívrohamot kap. Varey azt mondja, a férfi aztán össze tudta szedni magát, a munkához is visszatért, de időnként, egész nap rohamai voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik