Élet-Stílus

Egy dolgozó elárulta, milyen leveleket írnak a vásárlók egy szexjátékgyártónak

Stella hosszú ideje dolgozik egy szexjátékokat gyártó cég ügyfélszolgálatán. Egyébként sem mindennapi munkája során néha egészen elképesztő emaileket és telefonokat kap. Néhányat elmesélt ezek közül.

Stella, a LELO nevű szexjátékgyártó ügyfélszolgálatos munkatársa a Mirror című brit bulvárlapnak adott interjút. Azt mondja, hosszú évek tapasztalatával a háta mögött őt már igazán nehéz meglepni. Érdekes viszont, hogy az ügyfelek ehhez képest mindig úgy gondolják, hogy biztosan olyan kérdést tettek fel, amit még soha, senki.

Hosszú ideje nem tett már fel senki olyan kérdést, amit ne hallottam volna már ezerszer

– magyarázza Stella, miért olyan nehéz kiválasztani a legérdekesebbeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LELO (@lelo_official) által megosztott bejegyzés, Szept 19., 2020, időpont: 1:00 (PDT időzóna szerint)

Néhány férfi panaszkodik, hogy konyhai eszköznek hitte a cég egyik termékét, és meg is próbálta használni. A legtöbbjük azonban mérettáblázatot kér, mert szeretne ugyan vibrátort venni a feleségének, vagy a párjának, de csak olyan jöhet szóba, amelyik kisebb, mint a pénisze.

A nők gyakran kérdezik ijedten, hogy okozhat-e függőséget a kedvenc vibrátoruk. A válasz egyértelmű nem, de néha nem árt azért egy kis szünetet tartani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LELO (@lelo_official) által megosztott bejegyzés, Ápr 30., 2020, időpont: 3:01 (PDT időzóna szerint)

A leggyakoribb kérdések mindig a termékek karbantartásával kapcsolatosak, de sok nő kér tanácsot azzal kapcsolatban is, hogy hogyan vezesse be a játékokat a párjával folytatott szexbe.

Stella egyik legviccesebb esete az volt, amikor egy nő azt hitte, hogy a cég lehallgatja a vibrátorán keresztül, mert pont szex után kapta meg a LELO hírlevelét, aminek az volt a tárgy, hogy. „Szóval épp most szexeltél?”

Az ügyfélszolgálatos azt mondja a legjobb része a munkájának egyértelműen az, amikor társaságban elmeséli, hogy mivel foglalkozik. Az első reakció általában döbbent csönd, de ezt általában mindig egy vidám beszélgetés követi.

(Kiemelt fotó: Westend61 / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik