Élet-Stílus

Kiderült a 21 éves domina története, aki megsétáltatott egy férfit egy forgalmas bevásárlóközpontban

Az eset Los Angelesben történt.

Los Angeles egyik legelőkelőbb piacterén, az Erewhon-on sétált végig a lehető legnagyobb természetességgel egy domina és egy férfi, aki négykézláb követte, akárcsak egy kutya. Az egyik bámészkodó által készített fotón látszik, hogy a férfin még póráz is volt, amit a maszkjához rögzítettek.

Miután a posztot elég sokan megosztották, gyorsan kiderült, hogy a képen látható domina egy 21 éves biszexuális zenész, illusztrátor, szexmunkás lány, akinek a művészneve Lark. Lark története egyébként nem egyszerű, 17 évesen hagyta el az otthonát és inkább a hajléktalan sorsot választotta, mivel az egyik családtagja szexuálisan zaklatta. A lány 18 évesen kezdett el dominaként működni, de ezzel párhuzamosan szexmunkásként is tevékenykedett.

Még amikor fiatalkorú voltam, akkor kezdtem el szexmunkásként dolgozni. Olyan helyzetben voltam, hogy nem haboztam sokat, elvállaltam.

mondja a Daily Dotnak a 21 éves fiatal nő.

A fotó kapcsán Lark megjegyezte, hogy épp szünetet tartottak és a kuncsaftjával betértek a bevásárlóközpontba egy italra. A nő egyébként többnyire olyan helyzeteket vállal dominaként, amikor hétköznapi szituációkban kell uralkodnia a férfiak felett, ez az italvásárlás pedig pont egy ilyen szituáció volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik