Élet-Stílus

Hogy 18 éven át ingyen internetjük legyen, fura nevet kapott a gyerekük

Nem biztos, hogy ennek örülni fog a gyerek, ha majd nagyobb lesz.

Egy svájci internetszolgáltató vállalat, a Twifi nem mindennapi akciót indított el, de ami a még furább, hogy voltak is olyanok, akik belementek.

A cég ugyanis 18 éven át ingyen internetet ígér azoknak a szülőknek, akik utánuk Twifiusnak vagy  Twifiának nevezik el az újszülöttjüket. Egy névtelenségét kérő 30 illetve 35 éves pár pedig belement a egyezségbe, és lányuk középső nevének a Twifiát választották. A Sun szerint az mondták, hogy az így megspórol pénzt egy, a gyereküknek létrehozott számlára teszik félre, és talán abból kijön majd neki egy autó, mire 18 lesz.

Vannak ennél sokkal rosszabb nevek. És minél gyakrabban mondtuk ki, hogy Twifia, annál jobban tetszett

– mondta az anya. A lány két másik keresztnevet is kapott, de azt mondják a szülők, hogy „kicsit szégyellik”, hogy ők voltak az elsők, akik belementek a cég felhívásába. Azért is maradnának névtelenek, mert nem akarják, hogy emiatt elítéljék őket az emberek.

Fotó: Twifi.ch

A Twifi vezetője, Philippe Fotsch azt ígéri, hogy ha tönkremenne a cég, az internetszámlát akkor is ő állja a következő 18 évben nekik, és azt mondja, a lehetőség továbbra is nyitva áll más pároknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik