Élet-Stílus koronavírus

Újra találkozhattak az idős szerelmesek, akiket a járvány szakított el egymástól az év elején

Az idősotthon dolgozói videóra vették a nagy találkozást, egyikük szerint tapintani lehetett az érzelmeket.

215 hosszú napot követően végre újra megölelhette egymást egy floridai házaspár, akiket a koronavírus-járvány szakított szét még az év első felében. Az abcnews beszámolója szerint a hatvan éve boldog házasságban élő Joseph Loreth és felesége, Eve az utóbbi hónapokban kizárólag telefonon tudtak csak beszélni egymással, kiváltságos esetekben az ablakból integethettek egymásnak, de ennél közelebb nem mehettek egymáshoz, egészen csütörtökig.

A nagy viszontlátást a Rosecastle at Delaney Creek idősotthon dolgozói videóra vették és a Facebook-oldalukon meg is osztották. Mondani sem kell, hatalmas sikere van az idős szerelmesek találkozásának, a képek pedig tényleg magukért beszélnek.

A hosszú elszakadás azért volt szükséges, mert Joseph műtéten esett át, a járványügyi szabályok betartása pedig nem tette lehetővé, hogy találkozzon a feleségével, egészen addig, míg fel nem épül. Mivel Joseph már elmúlt 80 éves, a folyamat egészen hosszú időt vett igénybe.

Clary Abreu, az otthon koordinátora később elmondta, Eve annyira izgatott volt, hogy a megelőző éjszaka egyáltalán nem aludt, fel alá járkált a szobában, aztán kiült az étkezőbe és ott várta a férjét. Abreu szerint mikor megtörtént a találkozás, tapintani lehetett az érzelmeket a szobában, és gyönyörű volt látni, hogy ez a két ember mennyire szereti egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik