Élet-Stílus

Arra ébredt egy nő a repülőn, hogy éppen lepisili egy pap

Egy kellemes Las Vegas-i hétvége után, Alicia Beverly hazafelé tartott a családjával, hétfőn. Az éjszakai járaton szinte mindenki azonnal elaludt. Beverly azonban hamarosan valamilyen fura, meleg, nedves érzésre ébredt.

Alicia Beverly a gép egyik hátsó ülésén, összegömbölyödve aludt. Amikor kinyitotta a szemeit, azonnal visítozni kezdett, mert meglátta a férfit, aki éppen a kezével rázogatta az elővett nemi szervét – írja a Fox News.

A nőt és az üléseket vizelet borította. Beverly sikolyára mindenki felébredt a gépen, egy szolgálaton kívül lévő rendőr sietett oda, és lefogta a férfit. Kiderült, hogy egy jól ismert, Észak Karolina-i lelkész vizelt az utastérben.

A nő azt mondja, a pap végig nem szólt egy szót sem, csak némán állt egy helyben. A lelkészt őrizetbe vették, de még nem emeltek vádat ellene. Egy neve elhallgatását kérő forrás a Fox-nak azt mondta, hogy a lelkész altatót vett be, ezért alva járt, fogalma sem volt róla, hogy mi történik. Mivel a levegőben történt, az esetet az FBI vizsgálja.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Ersan Demirsoy / EyeEm / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik