Élet-Stílus

Vágó István: Jelentősen megcsappant a bevételem, miután politikailag színt vallottam

Hatodik részéhez ért Tatár Csilla ATV-s műsorának, a Mondd el Tatár Csillának! szeptember 13-án induló második évada, Kasza Tibor, Kovács Patrícia, Gianni, Sváby András és Szulák Andrea után most Vágó István lesz a vendég.

Tatár Csilla szóba hozta Vágó István egyik korábbi nyilatkozatát, amiben arról beszélt, hogy számára a reggeli a legfontosabb étkezés, innen pedig kis ugrással áttértek a volt műsorvezető anyagi helyzetére.

Szeretem magam biztonságban tudni. Akkor, amikor én erről beszéltem, azt a mondatomat egy kicsit kiforgatták és úgy ítélték meg, hogy én panaszkodom az anyagi helyzetemre. Az anyagi helyzetem romlásáról természetesen indokoltan tudtam beszélni, de nem félek én attól, hogy fedél nélkül fogok meghalni. Az, hogy megcsappant a jövedelmem, méghozzá a tekintélyesnél egy kicsit jobban is, az kétségtelenül igaz. Minket nem nagyon szeretnek, félnek meghívni műsort vezeti

– mondta Vágó, majd hozzátette, hogy a minket szó alatt a politikai nézeteiket vállalókat érti. Tatár Csilla kérdésére, hogy megérte-e politikailag színt vallani és elveszíteni szinte az összes jövedelemforrását, Vágó azt válaszolta: igen, de meg kell indokolnia, hogy miért igen.

A vonatkozó részlet az alábbi videón megtekinthető, a teljes adás pedig az ATV-n vasárnap este 22:20-kor.

 

Kiemelt kép: Sugár Kinga

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik