Élet-Stílus koronavírus

Vannak hallgatók, akik szándékosan kapják el a koronavírust, hogy aztán eladják az antitesteket tartalmazó vérplazmájukat

Legalábbis ezt állítja egy amerikai egyetem.

Az Egyesült Államokban működő, idahói Brigham Young egyetem campusán nyomozást indítottak a tanfelügyelők, miután erős a gyanú, hogy egyes hallgatók szándékosan megpróbálják elkapni a koronavírust. Többek szerint egész rendszer épül már a vérplazma-kereskedelemre Amerikában, ami arról szól, hogy a fiatalok miután elkapják a vírust, szándékosan eladják a vérplazmájukat, ami antitestet tartalmaz. Az egyetemet üzemeltető Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tájékoztatása szerint egyes hallgatók a fent írt módon próbálnak pénzhez jutni, de ezt az intézmény vezetése nem fogja hagyni.

Az egyetem illetékesei továbbá megjegyzik, hogy akikre sikerül rábizonyítani a vádakat, azokat fel fogják függeszteni és nem folytathatják tovább a tanulmányaikat.

A hallgatókat arra kérik, hogy ne csináljanak butaságot és tartsák be a szabályokat, mivel a felelőtlenség most életekbe kerülhet. A vérplazmás kezelés egyébként nagyon fontossá vált az Egyesült Államokban, miután az állami egészségügyi szervezetek hivatalosan is kijelentették, hogy a vérplazmás kezeléssel gyorsan javítható a koronavírusos betegek állapota.

CBS

Ajánlott videó

Olvasói sztorik