Élet-Stílus

Kálloy Molnár Péter és Fodor Annamária akkorát alakítnak a Keresztapában, hogy leesett az állunk (x)

Egy csavart adva dolgoztak fel három klasszikus történetet. Jön a Gazdagréti Maffia, a Bárányok röhögnek és a Hajó titkai.

A Gazdagréti Maffia

Kutya egy világot élünk, túl szelíd családból jövünk

–  hangzik el a Fodor Annamária által alakított János János szájából a Vodafone TV A Gazdagréti Maffia című videójában. A Szomszédok és a Keresztapa filmek keveredéséből létrejött alkotásban Kálloy Molnár Péter teljes átéléssel alakítja a maffia főnökét: rekedtes hang, komoly nézés. Ha ő azt mondja, egy ajánlatot nem lehet visszautasítani, akkor valóban nem lehet.

A bárányok röhögnek

Kérem az igazolványát

– mondja a belépő Sárközi Klarisszának (Fodor Annamária) Dr. Lechner (Kálloy Molnár Péter), majd ezután jön a videó egyik első meglepetése. A nevetésnek ezzel még nincs vége, a a rövid sitcomba több poén is belefért. Kálloy Molnár Péter egy, az eddiektől eltérő Hannibal Lectert formál meg, lenyűgözően.

A hajó titkai

Amikor azt hitte, hogy a dél-amerikai szappanoperák világát és a Titanicot nem lehet vegyíteni, hát tévedett. A csodálatos Fodor Annamária alakítja a kimondhatatlan és leírhatatlan nevű főszereplőnőt. Gabriela Spanic elbújhat Annamari alakítása mellett. Vajon mi lett volna a Titanic vége, ha ilyen dráma történik a fedélzeten?

Legyen bármilyen az ízlésetek, a Vodafone TV személyes ajánlójával biztosan megtaláljátok a tökéletes műsort. Tudj meg többet a Vodafone TV-ről!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik