Élet-Stílus

Elárulta egy hármas kapcsolatban élő nő, hogyan mennek náluk a dolgok a hálószobában

Boldog kapcsolatban él egymással két nő, és egy férfi. Azt mondják, nem sokban különböznek az átlagos pároktól, csak annyi, hogy ők nem ketten, hanem hárman vannak. Az egyikük most elárulta, hogyan osztják meg a hálószobát.

Maggie Odell és Cody Coppola 2016 februárjában ismerkedtek össze a Tinder nevű online társkeresőn. Rögtön úgy érezték, egymásnak vannak teremtve, boldog szerelmespárként éltek. Maggie és Cody még ugyanabban az évben, novembermen megismerték Janie Franket, és hamarosan a legjobb barátok lettek – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Cody és Maggie 2018 januárjában házasodtak össze hivatalosan, a lagzijukat pedig májusban tartották, Janie volt Maggie tanúja. Fél évvel később a két nő rájött, hogy szerelmesek egymásba, nem sokkal később pedig kiderült, hogy Janie és Cody között is hasonló érzelmek dúlnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TriAdventures (@tri.adventures) által megosztott bejegyzés, Szept 4., 2020, időpont: 3:10 (PDT időzóna szerint)


A két nő, és az egyikük férje azóta boldog kapcsolatban élnek együtt a tennesseei Chattanoogaban. Mindhárman úgy érzik, hogy a legjobb, ami valaha történt velük az, hogy összeismerkedtek.

A közös életükről rendszeresen megosztanak részleteket a közösségi médiában, a YouTube-on, az Instagramon, és újabban a TikTokon is aktívak. Janie nemrég az utóbbi platformra készített egy videót, melyben azt magyarázta el, hogyan osztják meg a hálószobát. A klipet több mint három és fél millióan nézték meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TriAdventures (@tri.adventures) által megosztott bejegyzés, Jún 26., 2020, időpont: 2:01 (PDT időzóna szerint)

Janie azt mondja, hogy mint annyi mindent, a hagyományos párkapcsolatban élők többsége ezt is félreérti. A hármas hálószobájában két ágy van: az egyik akkora, hogy akár hárman is elférnek rajta, a másik kétszemélyes. Néha Janie befekszik Cody és Maggie közé és hármasban alszanak, de a leggyakoribb az, hogy ketten alszanak a kisebb ágyban – mert az sokkal kényelmesebb – és valaki egyedül a nagyobban. Nincs előre megírt beosztás, általában az alszik egyedül, akinek a leginkább szüksége van rá, hogy rendesen kipihenje magát.

Az emberek általában azt hiszik, hogy aki egyedül alszik, az kirekesztve érzi magát, de Janie elárulja: egyáltalán nem ez a helyzet. Ha vita van hármuk között, az épp azon szokott menni, hogy ki kaphasson meg egyedül egy egész ágyat.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Per Magnus Persson / Getty)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik