Élet-Stílus

Megrázó fotók a gázolásban meghalt terhes anya kisbabájáról

Sokkoló és egyben megható képek születtek.

Erős fotósorozat készült egy balesetben elhunyt anya tiszteletére.

2020. augusztus 11-én Yesenia Aguilar a kaliforniai Anaheim utcáit járta a férjével, James Alvarezzel. Kézen fogva sétáltak, amikor egyszer csak egy autó felhajtott a járdára, és elütötte az ifjú feleséget. A sofőr tudatmódosító szerek hatása alatt vezetett.

A nőt kórházba vitték, még aznap meghalt. 23 éves volt.

Yesenia 35 hetes terhes volt a tragikus napon, az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék a babát, végül császármetszéssel világra hozták a Baby Adalyn Rose névre keresztelt kislányt, aki kritikus állapotban volt, de a csodával határos módon életben maradt.

A napokban készült egy fotósorozat – az azóta szépen cseperedő kislány főszereplésével; figyelemfelkeltő célzattal. A baba többek közt az anyja fotójával, az egykori menyasszonyi fátylában, valamint Yesenia kedvenc virágai mellett látható, egy másik fotón pedig sminkkészlet darabjai között fekszik, mivel Yesenia sminkesnek tanult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adalyn Rose DON’T DRIVE UNDER THE INFLUENCE. DON’T DRIVE UNDER THE INFLUENCE. DON’T DRIVE UNDER THE INFLUENCE. RIP YESENIA

OC baby portrait artist (@xv_photography) által megosztott bejegyzés, Szept 30., 2020, időpont: 3:59 (PDT időzóna szerint)

A fotós a képek publikálásakor több helyen is feltüntette a „Ne vezess tudatmódosító szer hatása alatt” feliratot, és a Foxnak nyilatkozva elmondta: abban bízik, hogy az emberek látják majd a baba aranyos arcát, és elgondolkodnak, mielőtt valami őrültséget tennének és családokat szakítanának szét.

A sorozat legerősebb darabja talán az a képszerkesztővel készült montázs, amin az egész család látható – ez a pillanat ugyanis sajnos a valóságban soha nem jöhetett létre.

A Yesenia Aguilar halálos balesetét okozó sofőr nem vallotta magát bűnösnek. A nőt korábban már háromszor– 2008-ban, 2015-ben és 2016-ban is – elítélték, miután kábítószer hatása alatt vezetett.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Esküvői fotózást rendezett vőlegénye emlékére
Ittas kollégája ölte meg a 27 éves tűzoltót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik