Élet-Stílus

Szavazás: Keressük az ország kedvenc műsorait

Szavazz, hogy kiderüljön, mit néz az ország!

Melyik Magyarország kedvenc szappanoperája?

A kilencvenes éveket a dél-amerikai sorozatok uralták, majd a kétezres évek második felében jöttek a török sorozatok, amik letaszították a trónról a latinokat, az utóbbi időben pedig már a dél-korei telenovellák is helyet kapnak a tévécsatornák kínálatában. A napi sorozatgyártásból persze a magyarok sem maradtak ki.

Melyik Magyarország kedvenc vígjátéksorozata?

A drámák mellett a nevetésre is szükségünk van, bár a vígjátéksorozatokat sokáig az amerikai gyártások uralták, az utóbbi időben egyre több magyar csatorna is saját gyártású sorozattal rukkol elő.

Melyik Magyarország kedvenc főzőműsora?

Főzni és enni mindenki szeret, nem ok nélkül van számos tematikus gasztro tévécsatorna, persze főzőműsorokat nemcsak ezeken a csatornákon lehet találni, lásd Borbás Marcsi sikerét.

Melyik Magyarország kedvenc bűnügyi sorozata?

Ebben az amerikaiak szinte verhetetlenek, profi módon gyártják a különböző akciósorozatokat, de azért a szubjektív listánkra befért egy angol és egy német sorozat is.

Melyik Magyarország kedvenc dokumentumsorozata?

A fikció mellet a valóság, a körülöttünk zajló világ, más kultúrák megismerése, ami lenyűgözi a nézőket. Legyen szó állatokról, kultúráról, építményekről vagy éppen történelemről, számos tematikus tévécsatorna kínálata közül választhatunk. Ez most tényleg egy szubjektív válogatás:

Melyik Magyarország kedvenc túlélő/reality showja?

Szurkolás és kíváncsiság, talán emiatt a kéd dolog miatt annyira népszerűek a különböző realityk, egyszerűen szeretünk másokat nézni, majd jól kibeszélni, amit láttunk. Az ilyen műsorok után döbbenünk rá, milyen is az emberi jellem vagy épp kitartás.

Melyik Magyarország kedvenc bűnügyi műsora?

Valami mélyről jövő emberi tulajdonság, hogy kíváncsiak vagyunk a rosszra, a bűnös dolgokra, ezt több tévécsatorna is felismerte, és különböző típusú műsorokkal reagáltak a nézői igényekre.

Melyik Magyarország kedvenc magyar vígjátéka?

Vígjátékokban jók vagyunk, ezzel persze lehet vitázni, de ha csak ránézünk erre a listára, hát, nem lesz könnyű a választás.

Melyik Magyarország kedvenc akciófilmje?

Stallone tíz éve hozta össze a megismételhetetlen, nyugdíjas roncsderbit – írtuk legutóbbi cikkünkben, ami megjelenésekor is kasszasiker volt, azóta pedig számtalanszor belebotlik az ember valamelyik tévécsatornán. Hasonló módon épült fel a RED, hozzunk össze egy pár nyugdíjas színészt, és készítsünk velük egy jó kis akciófilmet, csak itt épp Stallone helyett Bruce Willis rántja össze a csapatot. A múmia is már húszéves, de az idő sem tudta kikezdeni kortalan bárgyúságát, az ezredfordulós kalandfilmből egy generáció Indiana Jonesa lett. De a listában helyet kapott az új generáció, a képregényfilmek az utóbbi években fénykorukat érik. Ez sem könnyű választás:

 

Tudatos tévé a Vodafone-tól

A tévézést elősegítő Vodafone TV összegyűjti és rendszerezi nekünk azokat a műsorokat, amelyek tényleg érdekelnek bennünket, legyen a kedvenc műfajunk akár a horror, akár a kalandfilmek. A személyes ajánlórendszer mellett – ami segít a válogatásban – az adást bármikor meg lehet állítani, ha kiszaladnánk valamiért, vagy akár útközben a mobilunkon rögzíteni is tudjuk kedvenc műsorainkat, hogy aztán otthon, kényelmesen, amikor ismét úgy döntünk, vissza tudjuk nézni. A cikk a Vodafone támogatásával készült.

Kiemelt kép: Tv2 és RTL KLub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik