Élet-Stílus

A LifeTV-n úgy elszabadultak az indulatok, hogy Szabó Dóra kiviharzott a stúdióból

Berki Krisztián beszólt Szabó Dórának, aki arra lett volna kíváncsi, celeb műsorvezetőtársa miért mutogatja ennyit gyerekét a médiában.

Szerinted helyes, hogy ennyit szerepelteted a gyereked?

– tette fel a kérdést a Bréking legutóbbi adásában Szabó Dóra műsorvezető Berki Krisztiánnak. Utóbbi erre azt felelte: „Honnan a francból tudnád te, mi a helyes, ha nincs gyereked? Neked a melegekről van véleményed, mert találkoztál velük.”

Attól, hogy nekem nincs gyerekem, még lehet véleményem. Amúgy te honnan tudod, hogy nekem miért nincs gyerekem egyébként? Ez az a szint, Krisztián, ameddig nem megyünk el egy beszélgetésben. Ennyire bunkó nem lehetsz valakivel, akiről nem tudod, milyen háttérországa van a témával kapcsolatban.

– válaszolt Szabó Dóra, majd kisétált a stúdióból.

Később a Borsnak mesélt még a dologról, kiderült, hogy már korábban is összeveszett Berkivel:

Ha úgy alakította volna az élet, nagyon örülnék neki, ha már lenne gyerekem, de nem így történt. Úgy tudom, nincs akadálya, hogy lehessen gyermekem, de komolyabban sosem jártam utána. Még a FEM3-on dolgoztunk, amikor ő műsorvezetőként, én akkor vendégként ültem a stúdióban. Tudja, hogy nem akartam róla beszélni, de ő kikotyogta az akkori párom nevét élő adásban, ami övön aluli ütés volt. Két évig nem beszéltünk. Bocsánatot azóta sem kért, de megbeszéltük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Life TV (@lifetvhungary) által megosztott bejegyzés, Okt 5., 2020, időpont: 9:41 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/lifetvhungary

Ajánlott videó

Olvasói sztorik