Élet-Stílus

Nem adta fel az álmát, egyetemre ment és még kollégiumba is költözött egy ötgyerekes anya

Nem csak a tanulásban akar részt venni.

Egy 52 éves, ötgyermekes anya, Marisa O’Hara úgy döntött, hogy visszamegy az egyetemre. De nem csak, hogy majd ráérő idejében tanulni fog, hanem a „teljes élményt” át akarja élni, ezért kollégiumba is költözik – írta a LadBible.

Úgyhogy beköltözött az Aberystwyth-i Egyetem kampuszára, hogy történelmet hallgasson.

O’Hara a lapnak úgy nyilatkozott, hogy a kollégiumi társaival jól kijön, felkarolták. Ő is szívesen segít, ha tanácsra lesz szükségük, de a mosásukat nem fogja megcsinálni, ígéri O’Hara.

Alapvetően nem akart beköltözni, mert csak egyórás vonatútra lakik, de a felvételi beszélgetésen felmerült, hogy talán jobb lenne beköltöznie. A koronavírus miatt aztán sokáig ez nem is volt komolyan vehető ötlet, de augusztusban úgy döntött az anya, mégiscsak elköltözik a kollégiumba.

Ez egyébként nem az alapképzése, azt már 2001 és 2005 között megcsinálta a Worcesteri Egyetemen, amikor a gyerekei iskolába vagy óvodába jártak.

Most minden arról szól, hogy megszerezzem a képesítést és kiélvezzem ennek az élménynek minden aspektusát. Tegnap este megittunk több csésze teát, fish and chipset, cukorkát, sütit, csipszet ettünk. Covidosan keményet buliztunk

– mondta.

Kiemelt kép: Google Maps

Ajánlott videó

Olvasói sztorik