Élet-Stílus

Nyert a lottón egy floridai nő, de a pénzt nem kapta meg, mivel a postahivatal elvesztette a győztes szelvényt

Egy ezer dolláros hiba a postától.

Sue Burgess-nek nem volt telitalálatos szelvénye viszont kisorsolták egy úgynevezett „második esélyre”, amelyet megnyert. Ennek a nyereménynek az összege 1000 dollár volt (nagyjából 306 ezer forint).

A második esély nyerteseinek két lehetőségük van, hogy visszajuttassák a szelvényüket a szerencsejátékot bonyolító cégnek. Az egyik, hogy személyesen bemutatják a helyi kirendeltségnél. Ez az opció azért nem működött Burgess esetében, mivel a koronavírus miatt a helyi irodák mind bezártak. Így maradt a másik lehetőség: a posta. A nő ennek megfelelően feladta a szelvényt, de a visszaigazolás csak nem akart megérkezni. Mint kiderült, a postahivatalnál elkevertek valamit és ezért a nyertes szelvény nem érkezett meg időben.

Burgess természetesen panaszt tett a postánál és jelezte a lottóhúzást szervező cég felé, hogy ő időben elküldte a győztes szelvényt, csak a posta elkeverte. A cégtől azt a választ kapta, hogy sajnos ha a megadott határidőig nem érkezett be a szelvény, akkor nem tudnak mit tenni.

A postai nyomkövetés szerint a levél egyébként nem járt messze a céltól, de végül nem ért célt.

Burgess egyébként elmesélte, hogy mivel későn vette észre az emailt arról, hogy nyert, így kénytelen volt elsőbbségivel feladni. Azt gondolta, hogy időben be fog érkezni, mivel azért fizetett extra összeget a feladásért, hogy garantáltan megérkezzen a küldeménye. Nos, nem így lett.

Huffington Post

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik