Élet-Stílus

Vízzel dobta meg „pornóforgatás” miatt a nőt, aki visszaütött és akinek végül lerántották a bikinijét

Egy kellemes nyári este.

Felkerült az internetre egy videó, ami Rio de Janeiróban játszódik egy este. A felvételen egy étterem terasza látható és mellette egy út, amelyen a forgalom miatt ácsorog egy kabrió. Anyósülésén és hátsó ülésén is egy-egy bikinis nő ül, utóbbinak egészen pontosan a lábai vannak az ülésen. Táncolgatnak, rázzák magukat, nevetgélnek és a telefonjukat nyomkodják. A hátul tartózkodó nő éppen mutat valamit a telefonján az elől ülőknek, mikor megdobják egy vizes palackkal. Majd még eggyel, de ekkor már figyel, el is kapja.

Erre a nő kiugrik a kocsiból, odamegy a teraszon ülő egy másik nőhöz és jól arcon törli. Amit viszont az asztalnál ülő férfi nem néz jó szemmel, és megy a nő után, aki közben visszaült a kocsiba. Utánanyúl, de az autó is elindul, és a kezében marad a nő felsője. Az így már monokinis nő búcsúzásképpen a kezeiben fogva a melleit rázza még kicsit magát.

https://twitter.com/PaulinhoSerra/status/1309946554376126466

Mi volt ez?

Az biztos, nem egy hétköznapi látvány, de közben kiderült, mi is állt a háttérben. Egyrészt: a teraszos nő, egy bizonyos Aline Araujo volt, aki a családjával vacsorázott, mikor megjelent mellettük az autó. A nőnek nem tetszett, amit lát.

Ha tudtam volna, hogy pornóforgatás van este nyolckor, akkor otthon maradtam volna a gyerekeimmel. Nagyon mérges voltam, hogy ez megtörténhetett és vizet dobtam a nőre, hogy kicsit hűtse le magát

– írta közösségi oldalán, azt viszont már nem jegyzi meg, hogy le is kurvázta.

Jól éreztük magunkat pár pohár ital után, fel volt nyitva a kabrió teteje. Egyszer csak azt hallom, hogy egy nő azt ordítja, kurva, gúnyolódott rajtunk, majd dobott egy csókot. De nem volt elégedett, ezért megdobott egy palack vízzel.

Ezt már a videó másik főszereplője, Sheila Mack árulta el, a többit pedig láthatjuk a videón.

Azt nem tudni, hogy az eset miatt indított-e eljárást a rendőrség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik