Élet-Stílus koronavírus

Nem hitt a járványban, a koronavírusos brit férfi most úgy érzi, megfizeti az árát

Tanulságos videót tett közzé egy brit férfi, aki nemrég Spanyolországban járt és elkapta a koronavírust, valamint akut tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála. Chris Grailey, aki sokáig azt gondolta, hogy „legyőzhetetlen”, jelenleg kórházban fekszik és csak oxigénmaszk segítségével tud lélegezni. A manchesteri Ancoats értékesítési menedzsereként dolgozó 29 éves férfinek nincs semmilyen alapvető betegsége, talán ezért sem gondolt fenyegető veszélyként a járványra.

A betegség miatt az ízlelését és a szaglását elvesztető, valamint hideg verejtékezést is tapasztalt férfi a videóban azt is elismeri, hogy az elsők között volt a járvány kezdetekor, aki azt mondta, hogy a koronavírus baromság. Ebben most már egyáltalán nem biztos, tette hozzá és azt szeretné, ha más fiatalok tanulnának az ő hibáiból és komolyan vennék a vírust.

Tenerifén kaptam el, és azt gondolván, hogy legyőzhetetlen vagyok, nem viseltem maszkot. Megfizettem az árát. Nincsenek alapbetegségeim. Nem akarom, hogy bárki is ugyanazokat a hibákat kövesse el, mint én. Most az intenzíven vagyok, várom, hogy minél több kezelést kapjak és nem tudom, hogy a másik oldalon jövök-e ki. Szóval nagyon szeretném, ha ezt az üzenetet komolyan vennétek, mert bárkivel megtörténhet, kérem, kérjük, vigyázzatok

– mondja a videóban.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik