Élet-Stílus

Szolgálat közben részesítette orális szexben házas kollégáját egy brit rendőrnő

Titkos viszonyt folytatott egy rendőrnő és egy rendőr Walesben. Munkaidőben a rendőrautóikkal elhagyatott helyekre hajtottak, hogy kettesben lehessenek. Egy névtelen bejelentés buktatta le őket.

Szolgálat közben folytatott titkos szerelmi viszonyt egy egygyermekes rendőrnő és egy háromgyermekes, házas rendőr Walesben – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A 32 éves Zoe Phillips és a 35 éves Andrew Perry akkor találkozgattak, amikor egy időben voltak beosztva. Rendőrautóikkal elhagyatott helyekre hajtottak, ahol kettesben lehettek. Phillips szolgálat közben explicit fotókat küldött Perrynek.

A páros akkor bukott le, amikor egy névtelen bejelentés nyomán a feletteseik ellenőrizték a járműveik GPS-adatait. Mindketten elismerték a viszonyt. Azt mondták, két alkalommal találkoztak szolgálatban, a szexig nem jutottak el, csak pettingig, illetve Phillips orális szexben részesítette Perryt. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy Perry felesége szintén rendőr.

Miután a botrány kirobbant, Phillips és Perry is felmondtak a rendőrségnél. Ha nem tettek volna így, mindkettőjüket kirúgták volna.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Meliden / Getty)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik