Élet-Stílus

A gyorsétterem tulajdonosa egy vendége hamvait megmutatva bizonygatja, hogy az ételei ölnek

A tulajdonos nem fél bevallani, az ételeik nem tesznek jót a vendégeiknek.

Las Vegasban van egy gyorsétterem, a Heart Attack Grill (Szívroham Grill), amely elüt az átlagos vendéglátóhelyektől. Már eleve minden a kórházas tematikának van alárendelve, a rendelést receptnek nevezik, a pincérnők nővérnek vannak öltözve.

Emellett nem győzik hangsúlyozni mennyire egészségtelen ételeket is árulnak. A legkisebb hamburgerükben, a Single Bypass Burgerben közel negyedkilónyi hús van, de a legnagyobban, az Octuple Bypass Burgerben 1,8 kilónyi. Ez 9983 kalóriát tartalmaz, amivel a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerültek – írta a Science Times.

Ezen kívül a menüjükben megtalálni

  • a Flatliner Friest (szívmegállás krumplit),
  • a Coronary Dogot (Koszorúér hotdog),
  • a Butterfat Milkshake-et (Vajzsír shake) és
  • a filter nélküli Lucky Strike cigarettát, ami egy cukorka valójában, ha jól értjük.

A tulajdonos, az orvosi köpennyel és sztetoszkóppal felszerelt Jon Basso, alias Dr. Jon nem állt meg itt a reklámmal, az étlapot azoknak ajánlják, akik itt, az étteremben haltak meg szívrohamban, sőt most már egy ott elhalálozott vendégük hamvaival is rendelkeznek.

Basso azzal magyarázza ezt a nem mindennapi marketingfogást, hogy nem hisz abban, hogy a gyorséttermeknek azzal kéne reklámoznia magukat, hogy próbálnak egyre egészségesebbek lenni, mert ez oda vezethet, hogy emiatt emberek halnak meg, ahogy ez az éttermében is megtörtént. Azt reméli, hogy egyszer eljön az a pillanat, hogy egy vendég sem megy vissza hozzájuk, mert rájönnek, mennyire is rossz az egészségüknek a gyorskaja.

Büszkén kijelenthetem: ne gyere az éttermembe, mert rosszat tesz neked és meg fog ölni!

– nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik