Élet-Stílus

Gyermekveszélyeztetéssel vádolják a szülőket, akik vizisíelni vitték a hat hónapos babájukat

Egy Insta-poszt miatt kerültek bajba a szülők.

Sokan úgy gondolják, hogy az a legjobb szülői hozzáállás, ha a gyermekünket már a legelső pillanattól kezdve a mély vízbe dobjuk. Ezt a tanácsot nagy valószínűséggel szó szerint értették azok a szülők, akik a hat hónapos kisfiukat vizisízni vitték. Bár elsőre azt gondolná az ember, hogy a baba valójában csak a szüleivel tartott, de nem, a pici szó szerint egyedül síelt.

A házaspár Mindi és Casey Humpherys az Instagramra is posztolta a cukinak szánt tartalmat, ám az nem mindenkinek nyerte a tetszését.

Sok kommentelő szerint a szülők hiába gondolják magukat nagy kalandornak, a hat hónapos gyermeküket nem kellett volna veszélybe sodorni. Sokan rávilágítanak arra is, hogy akármennyire is figyelnek minden eshetőségre, a baj a bármikor megtörténhet, így mindenképp felelőtlenség egy ilyen pici babát ilyen módon vízre vinni. A kalandról egyébként videó is készült:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rich Casey Humpherys (@richcaseyhumpherys) által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2020, időpont: 7:04 (PDT időzóna szerint)

A kisfiú egyébként volt, hogy élvezte a dolgot, de a videón látszik, hogy bizony eléggé meg volt szeppenve, hogy mi történik most vele. A motorcsónak egyébként rendkívül lassan ment, így a baba nem volt életveszélyben, ráadásul az édesapja is végig mellette volt.

Ti mit gondoltok, ez még belefér, vagy túl messzire mentek a szülők?

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik