Élet-Stílus

Őrült táncparti közben viszik el a szemetet a New Jersey-i kukások

Minden reggel zenére, táncolva üríti ki a szemeteseket egy kukásautó legénysége New Jerseyben. Miután a három férfit videóra vette egy biztonsági kamera, valóságos sztárokká váltak.

„Körbe néztem, és azt láttam, hogy mindenki aggodalmaskodik, mindenki szomorú. Elkezdtem táncolni, erre ő is elkezdett táncolni, és ő is elkezdett táncolni, és így folytattuk a munkát. Fogalmunk sem volt róla, hogy valaki videóra vesz minket” – mesélte egy helyi hírcsatorna riporterének William Watson, a Roselle Sanitation vállalat munkatársa.

A három férfi azóta minden nap zenére, táncolva hordja el a szemetet a házak elől. Nemrég beszereztek egy vezeték nélküli hangszórót is, amit a kukásautójuk hátuljára erősítettek – írja a New York Post.

„Százhúsz dollár volt, de megérte. A zene motivál, ami mindig jól jön, különösen a hideg, esős napokon” – mondja Watson kollégája, Rodrick Samuels.

A táncoló kukásokat mindenki imádja, hiszen nem csak maguknak, de a körzetükben mindenki másnak is remek hangulatot teremtenek reggelente. Mióta elterjedt a róluk készült videó, mindenki azt szeretné, hogy az ő háza elől is Watsonék vigyék el a szemetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik