Élet-Stílus koronavírus

Összeházasodik a koronavírus-járvány Rómeója és Júliája

Ha egyszer a koronavírus-járvány idején játszódó szerelmesfilmet forgatnak majd, biztosan ők lesznek majd a főszereplők. Bár szinte egész életükben egymás szomszédságában éltek, csak idén tavasszal, a karantén idején ismerkedtek meg egymással. Aztán hetekig nem találkozhattak, de most már az esküvőjüket tervezik.

Ahogy Shakespeare Rómeó és Júliája, ez a szerelmi történet is Veronában játszódik, és fontos szerepet kap benne egy erkélyjelenet. A 40 éves Paola Agnelli és a 38 éves Michele D’Alpaos a koronavírus legdurvább tombolásának közepén ismerkedtek meg – írja a Daily Mail.

Bár hosszú ideje éltek az egymással szemközti házban, fogalmuk sem volt egymás létezéséről. Egészen addig, amíg a járvány berobbanásakor bevezetett szigorú karantén miatt, ők is csak az erkélyig mehettek, ha szabad levegőre vágytak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PAOLA AGNELLI (@paola.agnelli80) által megosztott bejegyzés, Szept 14., 2020, időpont: 4:53 (PDT időzóna szerint)

Az olaszok, hogy tartsák egymásban a lelket, mindenütt erkélykoncerteket adtak. Paola nővére is hegedült esténként, és Paola segített neki a hangosításban. Így figyelt fel a nőre a szemközt lakó Michele. Kinyomozta Paola Instagram-fiókját és üzenetet küldött neki. A nő válaszolt és lassan szövődni kezdett közöttük a virtuális szerelem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PAOLA AGNELLI (@paola.agnelli80) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2020, időpont: 10:12 (PDT időzóna szerint)

A pár a karantén feloldása után, májusban, egy parkban randevúzott először. Mindketten idegesek voltak, hogy vajon személyesen is úgy fog-e működni közöttük minden, mint telefonon és interneten. A kémia olyannyira működik, hogy hamarosan összeházasodnak. Annak az épületnek a tetején szeretnék majd tartani a ceremóniát, amelyikben Michelle lakik, hogy így állítsanak emléket nem mindennapi megismerkedésüknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik