Élet-Stílus

Fluor Tomi: Elegem lett abból, hogy én vagyok „a Mizu-bácsi”

Nagy váltás volt a tinislágerekből a Wellhellóba ugrani.

Fluor Tomi nemrég interjút adott a Recorder magazinnak, amit most digitálisan is közöltek felületükön. Az énekes többek között arról is beszélt, hogy hosszú évek óta most a legkiegyensúlyozottabb, de néha elgondolkodik rajta, jó-e ez egyáltalán.

Azt a tüzet én is hiányolom sokszor magamból. A szarok rá, felrúgok minden szabályt érzést. A pszichológusomnak szoktam mondani, hogy figyelj, biztos jó nekem, ha kiegyensúlyozott vagyok? Az elmúlt tíz évemet nézve biztos, hogy most vagyok a legharmonikusabban, legokésabban. Csak néha hiányzik pici abból, amikor óriási amplitudó volt. Van bennem ez a káoszkapitány.

Arról is beszélt, nagy váltás volt az, mikor a Mizu című dala helyett a Wellhello egyik frontembereként kezdett tevékenykedni. Nem titkolja, olyan váltás volt ez, ahol az idősebb, piacképes közönséget is meg tudta szólítani.

Elegem lett abból, hogy én vagyok a Mizu-bácsi. Sokat agyaltam, tudtam, hogy kikhez szeretnék szólni, volt egy konkrét elképzelésem. Akkor voltam atomra rákattanva erre, hogy nyolcvanas évek hatás. Nagyon éreztem, hogy bomba ez a sztiló. Tök jól jött ki, hogy Diaz is imádta ezt, csináltuk. A következő pillanatban ott álltunk, hogy kijött az első dal, és öt hete vezeti a Petőfi Rádió toplistáját. De még akkor sem tudtunk semmit arról, hogy itt mi készül. Leszerződtünk egy nagy kiadóhoz, ami lehúzott minket, mint a szart. Az ott egy nagy hiba volt, de később tanultunk belőle. Kijött a második dalunk 2014 októberében, és Diaz mindig jött velem, hogy szokjuk a színpadot ketten, de akkor még Fluor néven léptem fel. 2015. januárban megindult az akváriumos bulinkra a jegyértékesítés, és egy óra alatt elment az összes jegy. Néztünk, hogy ez mi volt. Hogy lehet az, hogy előző augusztusban én 104 jegyet adtam el a zenekaros Fluorra, most meg egy óra alatt eladunk 1200-at az Akvába, utána meg tízezret a Parkba Wellhellóként?

Kiemelt kép: Instagram.com/fluortomi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik