Élet-Stílus

Egy kecske ugrott be a rendőrautóba és megette az iratokat

Vicces incidensbe keveredett a georgiai Douglas megye sheriffjének egyik embere. Egy kecske mászott be az autójába, elkezdte felfalni a dokumentumokat, amiket kézbesített.

Iskolások szokták mondani, hogy ők ugyan elkészítették a házi feladatot, de sajnos a kutyájuk megette. A tanár aligha hisz a diáknak, aki ilyesmivel próbálkozik, de vajon hinnénk egy rendőrnek, ha azt mondaná, egy kecske ette meg a rábízott iratokat? A rendőrnő, akivel ez tényleg megtörtént, videóval is tudta bizonyítani az igazát.

A georgiai Douglas megye sheriffjének hivatala osztott meg egy videót, melyet az egyik rendőrnő testkamerája rögzített szeptember elsején. A rendőrnő épp hivatalos iratokat kézbesített, és amikor odament egy házhoz az iratokkal, nyitva hagyta a kocsija ajtaját. Amikor visszament, egy kecse állt az üléseken és a papírokat rágcsálta – írja a Fox News.

A rendőrnőnek nem kis erőfeszítésébe került, mire kitessékelte az állatot a kocsiból, és visszaszerezte a dokumentumokat. A kecske bosszúból még fel is öklelte.

 

Here is a little Friday humor to help lighten the mood.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik