Élet-Stílus

Zseniális trükkel derítette ki egy brit anya, hogy ki pisili le mindig a vécédeszkát

Minél több férfival él egy fedél alatt egy nő, annál több problémája akad a mellékhelyiséggel. Egy brit anya is így volt ezzel, de úgy döntött, nem hagyja magát.

A 43 éves Victoria Everest állandóan összepisilve találta otthon a vécédeszkát. Nyilvánvaló volt, hogy a tettest az 50 éves férje Paul, illetve a fiai, a 13 éves Finlay, és a 12 éves Dawson között kell keresni, de amikor szóba hozta a témát, mindegyikük következetesen tagadott – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Victoria úgy döntött egy trükkel ugrasztja ki a nyulat a bokorból. Zacskóba csomagolt egy ötfontos bankjegyet és felragasztotta a vécéülőke aljára. Aki rendesen felhajtja a deszkát, az rögtön megtalálja a pénzt, aki viszont nem teszi meg, nem vesz észre semmit. Végül Dawson volt az, aki háromszor is kiment pisilni, mire megtalálta a bankjegyet.

Victoria azt mondja, egy ideje elege volt már a folyton nedves vécédeszka letörölgetéséből, de a pohár akkor telt be nála, amikor egy este fáradtan ült le a vécére, de rögtön fel is pattant, mert érezte, hogy vizeletbe ült.  A nő azt mondja, a terve bevált, a vécédeszka azóta ugyanis mindig makulátlan náluk.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó:  
Patcharanan Worrapatchareeroj / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik