Élet-Stílus

Egy táskában sétáltatta egyhetes kisbabáját egy ukrán nő

A járókelők figyeltek fel egy fiatal nő furcsa viselkedésére Kijevben. Kiderült, hogy a 29 éves anya a kezében lévő táskában vitte magával sétálni az egyhetes kisbabáját.

A helyi médiában meg nem nevezett, 29 éves nő többek figyelmét felkeltette, miközben az egyik kezében reklámszatyrokkal, a másikban egy virágmintás táskával egy altatódalt énekelve sétált az utcán – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Egy szemtanú azt mondja, egy ideig nem tulajdonított túl nagy jelentőséget az egésznek, aztán egyszer csak gyereksírást hallott a nő irányából. Néhány másodperccel később döbbenten jött rá, hogy a sírás a virágos táskából hallatszik. Odament a nőhöz és megkérdezte, hogy belenézhet-e a táskájába, de az nemet mondott és elsietett. A tanú ekkor értesítette a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök aztán megállították az anyát, és kivették a táskájából a babát. A nő agresszíven viselkedett, azt mondta nekik, hagyják békén, a gyerek jól van, semmi baja. A baba azonban egy téli kabátba volt bebugyolálva, miközben legalább harminc fokos meleg volt a városban, a rendőrök ezért mentőt hívtak.

Helyi sajtóértesülések szerint a babát kórházba szállították és megfigyelés alatt tartják. Az anyáról kiderült, hogy hat gyereke van, és nemrég érkezett Kijeve Odesszából, abban a remélve, hogy a fővárosban könnyebben munkát talál, de eddig nem járt szerencsével. A rendőröknek azt mondta, azért tette a gyereket a táskába, mert nincs pénze babakocsira. A rendőrség valószínűleg megbírságolja majd a nőt, mert nem teljesítette a szülői kötelezettségeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik