Élet-Stílus

Ötödik mellnagyobbítása után elismeri az ausztrál nővér, hogy problémái vannak

Miután több mint 22 millió forintnak megfelelő összeget költött el plasztikai műtétekre, Tara Jayne McConachy, a nővérből lett Instagram-, és OnlyFans modell elismeri, hogy problémái vannak.

Bár pontosan tudja, hogy függővé vált a plasztikai műtétektől, Tara Jayne McConachy nem a leszokást tervezgeti, hanem a további beavatkozásokat. Alig várja, hogy véget érjen a koronavírus-járvány, és feloldják a miatta hozott utazási korlátozásokat, és ő újra repülhessen egy sebész kése alá – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tara Jayne (@tara_jayn3) által megosztott bejegyzés, Máj 13., 2020, időpont: 4:41 (PDT időzóna szerint)

Tara, a 31 éves melbournei nővér azt mondja, egy ideje nem számolja már, hogy mennyit költött plasztikai műtétekre, de a végösszeg biztosan megvan legalább 100 ezer ausztrál dollár (kb. 22 millió forint). A beavatkozásokra eddig az instagramon keresett pénzt, de nemrég regisztrált az OnlyFansre is, ahol a rajongói, pénzért 18 plusszos fotókat is láthatnak róla. Azt mondja, ezzel már az első három napon 10 ezer ausztrál dollárt keresett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tara Jayne (@tara_jayn3) által megosztott bejegyzés, Jan 7., 2019, időpont: 7:23 (PST időzóna szerint)

Bár a melleit már ötször megnagyobbíttatta, Tara tovább szeretné növelni a mellbőségét. Emellett szeretné megváltoztatni a szemszínét, és erősen gondolkodik a bordaeltávolításon is, hogy még karcsúbb legyen a dereka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik