Élet-Stílus

Levélben üzente meg a szomszéd: rendőrt hív, ha a kisfiú továbbra is a kertben mer játszani

„Esetleg korlátozhatnád a kint töltött idejét 15-20 percre.”

Komoly vihart kavart a Twitteren, és közvetve az egész közösségi médiában az a levél, amelyet egy amerikai nő kapott a szomszédjától. Ahhoz, hogy egy egyszerű szomszédi levél (ami feltételezhetően jó szándékkal íródott) így kiborítson egy csomó embert, nagyon kemény szavakat kell, hogy tartalmazzon. És miután elolvastuk, valóban nem találjuk a szavakat.

A Mirror írt a közösségi oldalra felkerült levélről, amelynek szerzőjénél láthatóan elszakadt a cérna. A levél írója azt kifogásolja, hogy a szomszédja kisfia kint játszik a kertben, ami nincs túl jó hatással a kutyáira.

Kedves „Szomszéd”

Alig egy éve költöztél ebbe a szomszédságba, ezért szerettem volna időt adni neked, hogy magad old meg a problémát, de úgy tűnik, túlságosan tapintatlan vagy hozzá.

Minden nap, mikor szép az idő és nyitva vannak az ablakok, engeded a kisfiadnak, hogy kint szaladgáljon és nevetgéljen a hátsó kertben, vég nélkül. Ez nagyon bosszantja az én két kutyámnak és a madaramat, aki általában a ti kertetek felé nézelődik az ablakból.

Talán megkérhetnéd a fiadat, hogy halkabban játsszon, esetleg korlátozhatnád a kint töltött idejét 15-20 percre, így a kutyáim ottbent lehetnének úgy, hogy nem látják őt kint szaladgálni.

Ha a jelenlegi helyzet továbbra is fennáll, KI FOGOM HÍVNI A RENDŐRSÉGET.

A levél tartalmát talán nem is kell kommentálni, megtették ezt helyettünk a kommentelők szerte az interneten. Mikor az anya nyilvánosságra hozta a levelet, előrelátóan nem közölte egyikük nevét sem, mert az internetes reakciók fényében lehet, hogy egy kiadós zaklatási hullámtól menekült meg így a levelet író kevésbé kedves szomszéd.

Hogy a levelének sikere eljutott-e hozzá, jó kérdés, azt viszont biztosra vehetjük, ha a jövőben tényleg kihívja a rendőrséget a szomszédra és a kisfiára, arról újra értesülni fog a komplett közösségi média.

 

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik