Élet-Stílus

Már másodszorra nyert egy pár dollármilliókat ugyanazon a lottón

Először „csak” valamivel több, mint 500 millió forintnyi kanadai dollárt, de most 3 milliárd forintnyit.  

A dingwalli Raymond Lillingtonnak bejön, hogy a Lotto 6/49-es nevű játékával játszik. Nemrégiben vette át a 13,2 millió kanadai dollárról (majdnem 3 milliárd forintról) szóló csekket jackpot-nyereménye után, illetve azután, hogy hét évvel ezelőtt szintén megnyerte a jackpotot. Akkor 2,4 millió dollárt, úgy 500 millió forintot jelentett.

Az első nyeremény után se adta fel tehát, amit jó sokszor kifiguráztak barátai, rokonai, most kikerekedett szemmel nézhetnek rá.

Továbbjátszottam, és mondták, hogy úgysem fogok nyerni, én meg mondtam, hogy de természetesen fogok! Persze csak vicceltem, sosem képzeltem, hogy még egyszer összejön

– nyilatkozta az UPI szerint a férfi, akinek nehéz feldolgoznia nem csak azt, hogy kétszer nyert – amire szinte semmi esélye sem volt –, hanem az összeget sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Atlantic Lottery (@atlanticlottery) által megosztott bejegyzés, Aug 19., 2020, időpont: 9:18 (PDT időzóna szerint)

Az első nyereményből új házat, autókat vettek, utazgattak és kényelmesebbé tették a nyugdíjas éveiket Lillington és felesége. A mostani nyereményükből gyerekeiket és unokáikat fogják támogatni. Az utódok meg még inkább el vannak képedve a második szerencsén.

A legidősebb milliószor rám írt ma már, nem tud enni, aludni. A gyerekek nem képesek elhinni, hogy ez igaz

– mondta még a szerencsés kanadai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik