Élet-Stílus

Ismeretlenek hozták össze a családjával 20 év után a hajléktalant

A családja azonnal elment érte, hiszen 20 éve keresték.

Randi Emmans-Bailyn egy nap a kutyáját sétáltatta nem messze az otthonától, mikor elment egy hajléktalan, mint később kiderült, Franklin mellett. A férfi hangosan magában beszélt, hogy miért nézik le az emberek, miért gúnyolják, és miért ignorálják.

A nőt nagyon szíven ütötték a férfi szavai, és a barátjával gondolkozott azon, hogyan tudna segíteni a férfin. Bár nem teljesen tapasztalatlan, mert 2014 óta van egy jótékonysági szervezete, a Project Backpack, amely hajléktalan embereken segít Los Angelesben. Úgyhogy először is adtak neki egy hátizsákot tele étellel, vízzel, zoknival és más szükséges dolgokkal.

Mikor odaadták neki, kicsit el is beszélgettek Franklin életéről, és kiderült, 20 éve nem látta a családját. Egyből tudta Emmans-Bailyn és párja, mit tegyenek, elkezdtek telefonálni, hogy újra összehozzák velük.

Rá is találtak Franklin nagybátyjára, aki azonnal elrepült Los Angelesbe, hogy hazavigye Franklint.

Kiderült ugyanis, hogy ők ezekben az években nem is tudják, mi van a férfivel, és egyszerűen nem találtak rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Randi Emmans-Bailyn (@randiemmansbailyn) által megosztott bejegyzés, Aug 8., 2020, időpont: 6:42 (PDT időzóna szerint)

Emmans-Bailyn szerint a tanulságos, hogy ne nézzünk át a hajléktalanokon, megérdemlik, hogy visszaköszönjünk, elbeszélgessünk velük, ha ránk köszönnek, már csak azért is, hogy ne legyenek olyan magányosak. Franklinről is kiderült, hogy egy okos, kedves ember, a segítői alig várják, hogy kiderüljön, mit hoz neki a jövő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik