Élet-Stílus

Nőnek álcázva ment a temetőbe egy idős férfi, hogy döglött állatokat tegyen régi ellensége sírjára

Letartóztatott a rendőrség egy 78 éves farmert Arkansasban, mert a gyanú szerint döglött állatokat hordott szomszédja, és régi ellensége sírjára, és ezzel kárt okozott az elhunyt családjának.

Shannon Nobles májusban talált először döglött állatot a nagyapja, Fred McKinney sírján, az arkansasi Fayetteville-ben. Először nem tulajdonított jelentőséget a dolognak, de mivel aztán rendszeresen jelentek meg véres állattetemek a síron, júliusban feljelentést tett – írja a New York Post.

McKinney családja rejtett kamerákat szerelt fel a sír körül. Az egyik felvételen az látszott, hogy egy idős, ballonkabátos, napszemüveges nő, kezében egy oposszumtetemmel odasétál a sírhoz, a dögöt a sírkőre teszi, majd visszamegy az autójához.

Az autóról kiderült, hogy a tulajdonosa Joseph Stroud, Mckinney szomszédja és ősellensége. A férfi autójában és ruháján is állatvért találtak a rendőrök. Kiderült, hogy a dögöket a 78 éves férfi hordta a sírra, női parókában és kabátban. Stroudot letartóztatták, de tagadja a vádakat.

Stroud és McKinney azóta voltak haragosok, hogy évtizedekkel korábban zajlott közöttük egy per, amit végül McKinney nyert meg.

(Kiemelt képünkön Joseph Stroud, fotó: Benton County Sheriff’s Office)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik